Vendégházunk_képsorzat
VIDÉKI HANGULAT, KÉNYELMES PIHENÉS

Az 1800-as évek végén épült családi ház 2014-ben teljes felújításon esett át, hogy teljes mértékben megfeleljen a mai kor és a vendégfogadás igényeinek. A társalgóként is funkcionáló hosszú előszobából két egymással is összenyitható, tágas szoba nyílik. Egyik szobánkban egy franciaágy, másik szobánkban egy franciaágy és két kihúzható fotelágy áll rendelkezésre. A vendégház maximum 6 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas, egy időben egy társaság számára biztosít gondtalan kikapcsolódási lehetőséget. A családias légkör megteremtése érdekében a szobák berendezéséhez főként nagy- és dédszüleink századfordulós bútorai kerültek felújításra, a maximális kényelemről azonban modern, memória habos matracok gondoskodnak. Egyik szobánkban néhány csatornával TV nézésre is van lehetőség.

JÓL FELSZERELT KONYHA, MODERN FÜRDŐSZOBA

Az igényesen berendezett vendégszobák mellett teljes önellátásra alkalmas, fagyasztós hűtőszekrénnyel, mosogatógéppel, mikrohullámú sütővel, gáztűzhellyel, tea- és kávéfőzővel,  valamint főző- és tálaló eszközökkel felszerelt étkezős konyhával várjuk kedves vendégeinket.

A vendégház felújítása során nagy gondolt fordítottunk a mosdó helyiségek kialakítására is, a fürdőben modern zuhanyozó és szeparált wc, valamint egy folyosóról megközelíthető különálló kézmosó-wc szolgálja vendégeink kényelmét. Törölközőt természetesen biztosítunk, valamint hajszárító is a vendégek rendelkezésére áll.

A LEGKISEBBEKRE IS GONDOLTUNK

Kisgyermekek részére igény esetén hordozható babágyat, fürdetőkádat, csúszásgátlót, pelenkázóalátétet, wc-szűkítőt, bilit, etetőszéket, műanyag tányérokat, poharakat és evőeszközt biztosítunk. 3 éves korig vendégházunk ingyenes.

PARKOSÍTOTT KÖRNYEZET EGY ERDŐ SZÉLÉN

A két öreg hársfa alatt megbúvó vendégház védett környezete pihenésre és aktív kikapcsolódásra egyaránt alkalmas. A vendégház mellett kialakított fedett kerti kiülő és különálló bográcsozó- és szalonnasütő hely baráti beszélgetések és kerti sütögetések kiváló helyszíne. Használatához bográcsot, szalonnasütő nyársat, valamint egyszeri bekészített tűzifát biztosítunk.

2018-ban két hintával, és egy csúszdával felszerelt kis játszótér került telepítésre, a legkisebbek szórakoztatása érdekében. A parkosított kert egybefüggő szabad területei a kültéri játékokhoz (pl: tollas, foci) is elegendő helyet biztosítanak, ehhez szükséges eszközök szintén megtalálhatóak vendégházunkban. Vendégeink az udvar kijelölt területén parkolhatnak.

Az udvar mögött elhelyezkedő, közel háromhektárnyi erdő szintén a vendégházhoz tartozik. A területen az 1900-as években őseink faiskolát működtettek, melyről részletesen a „Történetünk” részben olvashat. Bár a faiskola nagyszüleink idejében már nem működhetett, az erdőben még mindig számos faritkasággal találkozhatunk. A terület növényzetének tisztítása, karbantartása és minél jobban bejárhatóvá tétele folyamatos feladatunk, ahogyan nagy gondot fordítunk a kert folyamatos gazdagítására, szépítésére is. Vendégeink természetesen szabadon sétálhatnak a kerítéssel körülvett területen.