“What a beautiful house. We have only stayed here 2 night, but we could not have been happier. Warm welcome from the host and excellent communication. We will highly recommend this guest house to others.”

Carol L. -


“Igaz nagyon kevés időt töltöttünk a szép kis házban, de nagyon jót pihentünk. Szuper volt!”

-


“Köszönjük szépen ezt a csodálatos három napot felejthetetlen élmény volt itt köszönteni a 2019-es esztendőt! A ház nagyon szép, minden igényünknek teljesen megfelelt. Mindenképpen szeretnénk nyáron is megnézni ezt a csodás kertet, a növényeket, az erdőt.”

N.-Cs. Anita -


“Nagyszüleink idejét idézi a ház, és ennek nagyon örültünk. Szépen, ízlésesen felújították, a kert most télen is gyönyörű.Kellemes hét éjszakát töltöttünk el itt, s bár a kert örömeit nem tudtuk kihasználni, mindenképpen ajánlani fogjuk másnak is ezt a szálláslehetőséget. Mi pedig reméljük hogy egyszer nyáron is visszatérünk ide, kicsit hosszabb időre.”

Sz. Leona -


“Köszönjük ezt a 2 napot, nagyon jól éreztük magunkat. Reméljük hogy még visszatérünk erre a csodás Vendégházhoz.”

B. F. Erika -


“Hartelijke ontvangst en een prettig verblijf in een mooie en rustige omgeving! Het is aangenaam vertoeven hier dankjewel!”

Peter V. -


“Előszeretettel látogatjuk az ország vidéki vendégházait, falusi turisztikai helyeit, de ilyen ízléses, harmonikus környezetre még nem találtunk.”

-


“Köszönjük, hogy ebben a csodaszép házban és mesés környezetben tölthettünk néhány napot!”

K. László -


Nagyon köszönjük a lehetőséget, igazán relax ez a hely. Jól éreztük magunkat itt ezen az 1 éjszakán, jó volt nyársalni. Igazán kikapcsoló volt.

R. Enikő -


“Néptáncpedagógusként a hagyományok ápolása az életem része! Mikor beléptem a házba és megláttam a képeket és a bútorokat, azonnal tudtam, hogy jól választottam! A ház, a kert és a környék is nagyszerű! Igazi kikapcsolódás volt ez a néhány nap! Férjem szerint: Ritka, hogy egy ház sugározza, hogy szeretettel készítették, újították fel, és ez olyan! Sok felé jártunk már, de ennyire még nem éreztük otthon magunkat sehol!”

M. Tímea -